چطوری میتونم کمکتون کنم؟
فروشگاه اینترنتی زنو
پشتیبانی : 021-88653860-1
نتیجه‌ای یافت نشد

دانه قهوه چیست | انواع دانه قهوه

چکیده دانه قهوه چیست؟در ادامه‌ی مقاله به بررسی انواع دانه قهوه و تفاوت‌های اصلی دانه‌ قهوه عربیکا و روبوستا به طور کامل می پردازیم.
۱۴۰۲ دوشنبه ۲۷ شهريور
14 بازدید

دانه قهوه چیست

دانه قهوه دانه‌ای است که از میوه‌ای به نام قهوه بدست می‌آید. 
  • قهوه درختی است همیشه سبز که در مناطق گرمسیری می‌روید.
  • میوه قهوه که قرمز رنگ است شامل دانه‌های کوچکی است که همان دانه‌های قهوه محسوب می‌شوند.
  • این دانه‌ها پس از برداشت از میوه، خشک می‌شوند و به رنگ سبز-سیاه درمی‌آیند.
  • دانه‌های خشک شده قهوه سپس سمباده و دوباره خشک می‌شوند تا برای مصرف آماده شوند.
  • دانه‌های قهوه حاوی کافئین هستند که باعث ایجاد اثر انرژی‌زا در بدن می‌شود.
  • برای تهیه نوشیدنی قهوه از دانه‌های قهوه استفاده می‌شود

 

 انواع دانه‌های قهوه 

  • عربیکا: معروف‌ترین و پرمصرف‌ترین نوع قهوه. دارای طعم شیرین و ملایم است.
  • روبوستا: طعم شدیدتری دارد. دانه‌هایش کوچک‌تر از عربیکا است.
  • بوربون: طعم شیرین‌تری دارد و از نظر کیفیت با عربیکا برابری می‌کند.
  • کتیار: طعم تند و تلخی دارد. منطقه کاتیو در برزیل محل رشد این نوع قهوه است.
  • تیپیکا: از کلمبیا بدست می‌آید. طعم شیرین و معطری دارد.
  • موکا: از آمریکای جنوبی است. طعم شیرین و شکلاتی‌ای دارد.
  • پیکو: از برزیل بدست می‌آید و طعم تندی دارد

 

 انواع دانه‌های قهوه 

 

تفاوت‌های اصلی دانه‌ قهوه عربیکا و روبوستا

  • تفاوت‌های اصلی دانه قهوه عربیکا و روبوستا عبارتند از:
  • اندازه: دانه‌های روبوستا کوچک‌تر از دانه‌های عربیکا هستند.
  • طعم: طعم عربیکا ملایم‌تر و شیرین‌تر است. در حالی که روبوستا طعم تندتر و الکلی‌تری دارد.
  • اسیدیته: سطح اسیدیته دانه‌های روبوستا بیشتر از عربیکا است که باعث تندی بیشتر طعم می‌شود.
  • میزان کافئین: میزان کافئین دانه‌های روبوستا بیشتر از عربیکا است.
  • رنگ: رنگ دانه‌های عربیکا سبزتر است در حالی که رنگ روبوستا بیشتر به سمت قرمز متمایل است.
  • قیمت: به طور کلی قیمت دانه‌های روبوستا ارزان‌تر از عربیکاست.
  •  

آیا خوردن دانه قهوه خوب است؟

خوردن دانه‌های قهوه به تنهایی می‌تواند مزایا و معایبی داشته باشد:
 
مزایا:
  • دانه‌های قهوه حاوی مقادیر زیادی آنتی‌اکسیدان هستند که می‌توانند از بدن در برابر آسیب‌های اکسیداتیو محافظت کنند.
  • دارای مقادیر زیادی از مواد معدنی مانند منگنز، پتاسیم، مس و ویتامین‌های گروه B هستند.
  • ممکن است در کاهش خطر بیماری‌های قلبی مفید باشند.
معایب:
  • ممکن است باعث افزایش سطح کلسترول خون شوند.
  • دانه‌های قهوه حاوی کافئین هستند که ممکن است باعث بروز مشکلات خواب شود.
  • مصرف بیش از حد موجب اضطراب و بیقراری می‌شود.
  • بنابراین بهتر است دانه‌های قهوه را با دقت و در مقادیر کم مصرف کرد.
 
امروزه از دان قهوه معمولا به صورت آسیاب شده استفاده می‌شود که در میان نوشیدنی‌های گرم جایگاه قابل توجهی را به خود اختصاص داده است. برای اطلاع از قیمت انواع دانه قهوه و خرید دانه قهوه از طریق این سایت فروشگاه اینترنتی زنو اقدام کنید.