بازگشت به بالا
فروشگاه اینترنتی زنو
پشتیبانی : 021-22229926
نتیجه‌ای یافت نشد

چکیده فنجان قهوه‌ی شما چرخه‌ی عمر کوتاهی دارد. در یک لحظه، شما از عطر و طعم قهوه‌ی گرم لذت می‌برید، اما بعد از چند دقیقه، نوشیدنی شما تقریباً سرد است. تصمیم می‌گیرید آن را در مایکروویو گرم کنید، اما در نهایت طعم نفرت‌انگیزی حس خواهید کرد. این نوشیدنی حتی تلخ‌تر از قبل خواهد بود.
۱۴۰۰ چهارشنبه ۲۷ بهمن
750 بازدید

گرم‌کردن دوباره‌ی قهوه

وقتی قهوه را گرم می‌کنید، ترکیبات بیشتر واکنش نشان می‌دهند و نوشیدنی را بسیار تلخ می‌کنند. ادامه‌ی مطلب را بخوانید تا بفهمید چرا وقتی قهوه دوباره گرم می‌شود طعم تلخی می‌گیرد. ترکیبات و اسیدهای موجود در دانه های قهوه پس از برشته‌کاری فوراً به حرارت واکنش نشان می‌دهند. اسید کلروژنیک موجود در دانه وقتی در معرض حرارت قرار می‌گیرد به اسید کینیک تبدیل می‌شود. این اسید، کمی طعم تند و تلخ به قهوه می‌بخشد. قهوهی تازه دم، طعم خوش‌مزه‌تری نسبت به قهوه‌هایی تلخ‌تر دارد. اما وقتی آن را بیش از یک بار گرم می کنید، اسید کینیک بیش‌تری آزاد می‌شود و قهوه را تلخ می‌کند. احتمالاً توجه کرده‌اید که پس از گرم شدنِ دوباره، عطر دل‌پذیر از بین می‌رود. به بیان ساده‌تر، هر ترکیب و عنصر موجود در قهوه به گرمای اضافی واکنش منفی نشان می‌دهد. اگر به عصاره‌گیری طعم‌هایی که قبلاً استخراج شده ادامه دهید، چه اتفاقی می‌افتد؟ مانند این است که کیک خود را بعد از آماده شدن دوباره در فر بگذارید. بافت‌اش خشک می‌شود و عطر و طعم لذیذ آن از بین می‌رود

https://aparat.com/v/P4SKj