۴ اشتباهی که هنگام بخارپز کردن غذاها نباید انجام داد
بخارپز کردن روش محبوبی نیست اما روشی سالم و سریع است که اگر این ۴ نکته را در مورد آن رعایت کنید ارزش غذایی و کیفیت خوبی به خوراک شما میدهد. بخارپز کردن یکی از سادهترین و سلامتترین روشهای پخت و پز است که اغلب نادیده گرفته میشود. بسیاری از مردم از این روش اجتناب میکنند چون آن را خسته کننده و بیمزه میدانند اما این روش مسلما برتر از جوشاندن است و مواد مغذی خوراک را کمتر از بین میبرد. پخت با حرارت بخار کار سادهای است اما تکنیکهایی دارد که اشتباهات نادیده گرفته میشوند: