بازگشت به بالا
فروشگاه اینترنتی زنو
پشتیبانی : 021-88653860-1
نتیجه‌ای یافت نشد

قهوه ترک چیست

چکیده قهوه ترک چیست؟ در ادامه مقاله به بررسی تاریخچه قهوه ترک، فواید و معایب قهوه ترک به طور کامل می پردازیم.
۱۴۰۲ دوشنبه ۲۴ مهر
132 بازدید

همانطور که از اسم آن پیداست خواستگاه این قهوه کشور ترکیه است که طعم و روش دم آوری آن نیز کاملا متفاوت با بقیه قهوه هاست، در اینجا سعی میکنیم که شما را با این نوشیدنی جذاب بیشتر اشنا کنیم.

برخی از ویژگی‌های قهوه ترک عبارتند از:

  • دانه‌های قهوه مورد استفاده برای قهوه ترک معمولاً از نوع عربیکا هستند.
  • دم کشیدن قهوه با حرارت مستقیم  انجام می‌شود تا طعم غلیظ‌ تری پیدا کند.
  •  از آب ولرم و یا آب با دمای محیط باید استفاده شود.
  • ریز ترین آسیاب قهوه برای این نوشیدنی استفاده میشود.

 

تاریخچه قهوه ترک

قهوه ترک یک شیوه سرو قهوه است که دانه های برشته شده و سپس کاملا پودر شده قهوه را در قهوه جوشی به نام جذوه جوشانده و در فنجان میریزند. این شیوه سرو قهوه در خاورمیانه، شمال آفریقا، قفقاز و بالکان رایج است. تاریخچه قهوه ترک به این صورت است که این نوشیدنی برای اولین بار در قرن پانزدهم میلادی در یمن معرفی شد و سپس توسط دو تاجر سوری به استانبول آورده شد. در زمان امپراتوری عثمانی، قهوه ترک به بخشی جدایی ناپذیر از فرهنگ و رسم و رسوم ترکیه تبدیل شد. قهوه خانه ها مکانهای محبوب برای گفتگو، تفریح و تبادل فکری مردم بودند

شاید شما هم با سرچ در اینترنتت با روشهای مختلفی برای اماده کردن قهوه ترک خود مواجه شدید ولی ما براساس استناد به  

سایت تخصصیwww.specialtyturkishcoffee.com   کاملا این روش را به شما آموزش میدهیم.

1-از هر قهوه ای که دوست دارید میتوانید استفاده کنید ( پیشنهاد ما قهوه 100% عربیکا )

از نسبت یک به هفت استفاده کنید یعنی 7 گرم قهوه و 70 گرم آب ( همچنین میتوانید نسبت به ذائقه خود این نسبت را تا کمی تغییر بدهید)

2- ترجیحا قهوه خود را قبل از دم کردن قهوه آسیاب کنید، درجه آسیاب باید ریز باشد حتی کمتر از اسپرسو

3- اگر میخواهید شکر به قهوه خود اضافه کنید الان وقت مناسبیه

4- بهترین دمای اب 60 درجه سانتیگراده چون در کنترل زمان دم کردن به شما کمک میکنه

5- از فنجان قهوه خود به عنوان پیمانه آب استفاده کنید، یعنی اگر میخواهید دو فنجان قهوه آماده کنید به اندازه دو فنجان آب در جذوه بریزید.

6- آب و قهوه را در جذوه بریزید و به خوبی به هم بزنید و ترجیحا در حین دم کردن آن را هم نزنید.

7- در یک دقیق اول حرارت را میتوانید زیاد کنید و بعد حرارت را کمتر کنید

8- کل زمان دم کردن باید بین 2 تا 2.5 دقیقه باشد و وقتی فوم قهوه تا لبه جذوه رسید حرارت را با دقت کنترل و کم کنید.

9- جذوه را از روی حرارت برداشته و فنجان را با زاویه نگه داشته و به آرامی در فنجان ریخته و سعی کنید فوم قهوه را در آخر به فنجان اضافه کنید.

10- قهوه شما آماده شده و میتوانید با یک لیوان آب و یک شیرینی نوش جان کنید، لطفا مراقب باشید تفاله های مانده قهوه در فنجان را ننوشید.

امیدواریم که این مطلب برای شما مفید بوده باشه. 

 

شما می‌توانید با مقایسه برندها و مدل‌های مختلف، قهوه ترک مورد نظر خود را از محصولات موجود در فروشگاه اینترنتی زنو انتخاب نموده و در سراسر کشور دریافت نمایید. در صورت نیاز به مشاوره و هم‌چنین جهت اطلاع از شرایط فروش عمده، کارشناسان ما آماده‌ی پاسخ‌گویی به سوالات شما می‌باشند.