قیمت:
9,000,000
تومان
قیمت قبل تخفیف:
650,000
تومان
قیمت بعد تخفیف:
9,000,000
تومان
محصولات مشابه
قهوه جوش مسی که بهش جذوه یا جاذوه هم میگیم ابزار اصلی دم کردن قهوه ترک است. قهوه ترک در دسته قهوههای سنتی جای میگیرد و قدیمیترین روش تهیه قهوه است. درست کردن قهوه ترک خیلی ساده ست فقط کافیه پودر قهوه ترک داشته باشیم و یه قهوه جوش یا جذوه. اگه قهوه جوش مسی باشه خیلی بهتره که در ادامه میگم چرا.
قهوه جوش مسی همون طور که از اسمش پیداست یه ظرف مسی تقریبا شبیه به شیر جوش است که ازش برای دم کردن قهوه ترک غلیظ و دوستداشتنی استفاده میکنیم. برای هر نفر، یکونیم قاشق چایخوری پودر قهوه ترک و یک فنجان (همان فنجان مخصوص سرو قهوه ترک) آب سرد را داخل جذوه مسی ریخته و روی حرارت ملایم قرار میدهیم تا قهوه دم کشیده، کف کرده و شروع به بالا آمدن کند. قهوه که کف میکنه و به سمت بالا (دهانه قهوه جوش) حرکت میکنه، نشون میده که کاملا دم کشیده. خوب این مطلب یادتون باشه چون در قسمت ویژگیهای یه قهوه جوش خوب بهش اشاره میکنم.
قهوه جوش مسی اندازههای مختلفی داره: دو نفره، چهار نفره و شش نفره. حجم استاندارد هر فنجون قهوه ترک ۸۰ الی ۹۰ میلیلیتر است. معیار سنجش اندازه قهوه جوش هم همین ۸۰ میلیلیتره. مثلا یه قهوه جوش دو نفره، برای دم کردن دو فنجون ۸۰ میلیلیتری قهوه ترک مناسبه.