بازگشت به بالا
فروشگاه اینترنتی زنو
پشتیبانی : 021-88653860-1
نتیجه‌ای یافت نشد

کتاب آموزش طراحی و راه اندازی رستوران Design and Equipment for Restaurants and Foodservice

4.0

(4)

برند:
دسته بندی: کتاب
حداقل سفارش: 1

قیمت:

9,000,000

تومان

قیمت قبل تخفیف:

650,000

تومان

قیمت بعد تخفیف:

9,000,000

تومان

تومان

رنگها

سایز ها

محصولات مشابه

فروشندگان
قیمت: تومان
ویژگی رقابتی
هزینه ارسال رایگان هزینه ارسال به بخش راهنمای خرید مراجعه شود هزینه ارسال نا مشخص
درباره محصول

کتاب آموزش طراحی و راه اندازی رستوران

Design and Equipment for Restaurants and Foodservice

ان کتاب در 515 صفحه شاهکار سه مدیر برجسته در صنعت غذا و نوشیدنی( CHRIS THOMAS-EDWIN J NORMAN-COSTAS KATSIGRIS) است که بعد از خواندن ان شما را تبدیل به یک مدیر خبره برای راه اندازی کافه و رستوران خواهد کرد.

 

زبان:
انگلیسی
نویسنده:
Chris Thomas, Edwin j. Norman, Costass Katsigris
ابعاد کتاب:
28x28 سانتی متر
تعداد صفحه:
515 صفحه
سایر مشخصات:
افزودن نظر