بازگشت به بالا
فروشگاه اینترنتی زنو
پشتیبانی : 021-22229926
نتیجه‌ای یافت نشد

غلاف وانیل ماداگاسکار 2عددی

4.0

(4)

برند:
دسته بندی: وانیل
حداقل سفارش: 1

قیمت:

9,000,000

تومان

قیمت قبل تخفیف:

650,000

تومان

قیمت بعد تخفیف:

9,000,000

تومان

تومان

رنگها

سایز ها

محصولات مشابه

فروشندگان
قیمت: تومان
ویژگی رقابتی
هزینه ارسال رایگان هزینه ارسال به بخش راهنمای خرید مراجعه شود هزینه ارسال نا مشخص
درباره محصول

 

غلاف وانیل چیست؟
غلاف وانیل
 چیست؟ به انگلیسی vanilla pod و به فرانسه Vanille، در واقع همان گیاه لوبیا مانندی است که درون خود دانه های سیاه رنگ خاویاری شکل دارد که باعث ایجاد بوی بسیار خوش وانیل می گردند. به غلاف وانیل، چوب وانیل یا لوبیای وانیل هم گفته می شود.
 
 
ادویه وانیل بعد از زعفران لقب گرانترین و ارزشمندترین ادویه دنیا را به خود اختصاص داده است. زمان مناسب برای چیدن میوه، هنگامی است که این لوبیای وانیل کاملا سبز رنگ و کال می‌ باشد. زیرا با رسیدن میوه، غلاف آن ترک خورده و با هوا دیدن و ریختن مقداری از دانه ها (تخمک ها) ارزش آن کاهش پیدا می‌کند.
 
 
ارتفاع غلاف وانیل مرغوب بین 15 تا 22 سانتی‌ متر و وزن آن بین سه تا پنج گرم می باشد. پودر و یا عصاره مایع (اسانس خالص) وانیلی که از یک غلاف مرغوب و درشت به دست می‌ آید حدود یک قاشق چایخوری یا دو میلی گرم می باشد.
 
 

وانیل ماداگاسکار بوربن(بربن) Bourbon Vanilla بهترین وانیل دنیاست که در فرانسه فرآوری می شود. بوربن در حقیقت جزیره بسیار کوچکی در نزدیکی کشور-جزیره ماداگاسکار است که فرانسوی ها در قرن هفدهم آنجا رو مستعمره خود کرده بودند. این جزیره بر اساس نام سلسه بوربن که در آن زمان بر فرانسه حاکم بوده است نام گذاری گردیده است. با توجه به کیفیت دانه وانیل جزیره بوربن، فرانسوی ها اقدام به فرآوری وانیل بوربن در کشور خود کرده بهترین وانیل دنیا را بعمل آورده اند.

 

وانیل مزه تلخی دارد و اگر بیش‌ از اندازه در کیک، دسر و مواد غذایی دیگر استفاده شود باعث تلخی آن می گردد؛ به همین خاطر مقداری شکر به پودر وانیل اضافه می‌شود تا از تلخی آن کاسته شود. استفاده از وانیل برای خوشبو کردن انواع مواد غذایی سابقه ای طولانی دارد و از جمله طعم دهنده‌ های ابتدایی در شیرینی پزی بوده و استفاده از آن در شیرینی های خانگی و قنادی ها قدمت بسیار زیادی دارد.

 

استفاده از غلاف وانیل بصورت پودر یا عصاره بعنوان طعم دهنده و معطر کننده در تهیه انواع خوراکی ها؛ مخصوصا شیرینی ها ، دسر ها، شکلات ها و بستنی ها ابتدا در انگلستان و فرانسه و به تدریج در تمام اروپا گسترش یافت. همچنین عطر دلپذیر این ماده سبب شده‌ است که بصورت اسانس (عصاره با درجات خلوص متفاوت) در صنایع آرایشی و بهداشتی نیز مورد استفاده قرار گیرد.

در حال حاضرکاربرد اصلی چوب وانیل که فراوری شده است، خوش طعم و خوشبو کردن انواع دسر، بستنی‌، شیرینی، شربت و مواد غذایی در کارخانجات مواد غذایی و قنادی ها و رستوران ها و آموزشگاه های آشپزی و شیرینی پزی ( آکادمی های آشپزی و شیرینی پزی) است. اما غلاف وانیل علاوه بر خاصیت عطر دهی و طعم دهی دارای یک سری خواص دارویی نیز است که در ادامه به آن می پردازیم.

خواص غلاف وانیل

وجود آنتی اکسیدان فراوان در غلاف ( لوبیا) وانیل، بارزترین خاصیت درمانی این گیاه می باشد.

  • آنتی اکسیدان مانع تجزیه بافت‌ ها و سلول‌ های بدن موجودات زنده شده و در نتیجه در رشد مجدد سلول‌ ها موثر است.

خوراکی ای رژیمی است

  • این ماده فاقد قند یا کالری است بنابراین یک ادویه مناسب برای افراد رژیمی میباشد.

موجب شادابی و طراوت پوست می گردد

  • وانیل سرشار از آنتی اکسیدان است و باعث از بین رفتن رادیکال‌ های آزاد پوست می‌ شود و با کاهش چین و چروک، جوانی و طراوت را برای پوست به ارمغان می‌آورد.

وانیل طبع گرم داشته و ضد باکتری هم می باشد.

  • لوبیای وانیل دارای موادی آنتی باکتریال است که رشد باکتری را متوقف می‌کند. به همین دلیل از روزگاران قدیم به عنوان مرهم بر روی زخم ها استفاده می شده است. روغنی که از وانیل به دست می‌ آید خاصیت ضد باکتری فراوانی دارد. همچنین وانیل به علت خواص ضد میکروبی خود سیستم ایمنی بدن را تقویت کرده، از استرس جلوگیری می‌ کند و روند بهبود زخم‌ ها و بیماری‌ ها را سرعت می‌ بخشد.
به حفظ سلامت قلب کمک می کند
  • نقش وانیل در بهبود سلامت قلب به خاطر وجود ماده وانیلین در آن می‌ باشد که باعث کاهش میزان کلسترول می گردد. کلسترول زیاد خطر ابتلا به سکته قلبی و مغزی را افزایش می‌ دهد و با مصرف وانیل مقدار این ماده مضر کاهش پیدا می‌ کند.

منبع منگنز است

  • غلاف وانیل حاوی منگنز بوده و مصرف یک میلی گرم عصاره مایع گرفته شده از آن می‌تواند ۳۰ درصد از منگنز مورد نیاز بدن را تامین کند. وجود منگنز درسلامت اعصاب و متابولیسم بدن تاثیر زیادی داشته و خلق و خوی افراد را بهتر می‌ کند.

منبع کلسیم و پتاسیم

  • وانیل یکی از منابع مهم کلسیم می‌ باشد به طوری که حتی افراد گیاهخوار (وگن) برای تامین کلسیم بدن خود به جای شیر از مقدار کمی وانیل استفاده می کنند. همچنین وانیل سرشار از پتاسیم است و در حفظ سلامت مغز و عضلات تاثیر زیادی دارد.

در هنگام مصرف وانیل باید به این نکته توجه کرد که به علت وجود اگزالات کلسیم در این ماده ممکن است در برخی افراد حساسیت و آلرژی ایجاد کند. بنابراین در مصرف آن باید تعادل را رعایت کرد.

آروماتراپی

  • از عطر وانیل در تهیه انواع رایحه ساز های خوشبو مانند عطر و ادکلن و عود ها استفاده شده و در کلینیک های رایحه درمانی کاربرد بسیاری دارد

برند:
-
طعم:
وانیل
حجم:
2 عدد
مناسب برای:
شیرینی پزی، دسر، بستنی،
ویژگی:
آنتی اکسیدان قوی، آنتی باکتریالريال، بهبود سلامت قلب، حاوی منگنز
سایر مشخصات:
افزودن نظر